Jill Dhondt
Jill Dhondt Lunch 1 aug 2018

Zomer in je bord: Pasta Soleil

Zomer in je hart, heerlijk. Zomer in je bord? Geweldig! Culy Copine Ann maakte een buitengewone Pasta Soleil voor ons. Een smaakvolle, originele pasta dat licht verteerbaar is.

De pasta zet je in een handomdraai op tafel. Zet een pot water op, en kook de pasta. Ondertussen kan je chorizo en in plakjes van 3 mm dik snijden. Bak de blokjes in een ruime braadpan met wat olijfolie. Na vijf minuutjes mogen de tomaatjes op een zacht vuurtje meegaren.

Giet de pasta af en meng deze onder de chorizo. Verdeel het mengsel over de borden, strooi er wat verse peterselie en pecorino over. Trek de mozzarella in stukjes en verdeel over de pasta. Beetje zout en peper van de molen en klaar is kees. Laat het smaken!

Bron: Photo-Copy Ann.

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Zomer in je bord: Pasta Soleil
Sluiten