Volgend weekend kun je terecht in een koffiebar van … LEGO


Of je nu vroeger uren zoet was met LEGO en er kastelen, hotels en zwembaden mee bouwde of je je vooral de intense pijn herinnert als je weer eens in een LEGO-blokje van je zus was getrapt, het speelgoedmerk roept sowieso herinneringen bij je op.

Maar kleine kinderen worden groot en hangen liever een paar uur rond in hippe koffiebars. Dat heeft ook LEGO begrepen. Daarom liet het merk een heuse pop-upkoffiebar bouwen die de wereld rondreist. Momenteel staat ‘ie nog in Londen, maar volgend weekend strijkt hij neer bij Kinepolis Hasselt – mét gratis koffie.

48.627 blokjes

Op zaterdag 16 en zondag 17 februari kun je dus in de koffiebar terecht, telkens van 10 tot 17 uur. De bar heet The Coffee Chain, naar de gelijknamige bar in de film. Er werden maar liefst 48.627 blokjes gebruikt, en ook het koffiezetapparaat, de mokken, donuts en een ochtendkrant zijn van LEGO gemaakt.

Ons doen ze meer plezier met echte donuts, maar goed – zolang we er gratis (echte) koffie en chocomelk krijgen, zijn wij allang blij. Dus neem je neefjes en nichtjes volgend weekend mee naar de nieuwe LEGO-film, of ga met je vriendinnen of maten naar een Oscar-nominatie en haal en passant toch maar een gratis koffie op.

(Wij proberen dat alvast eens voor én na de film, maar hé, dat zijn wij. #cheap)

Chris Pratt (de acteur die zijn stem verleent aan de animatiefilm) loopt er in België helaas niet rond, maar hé, koffie is ook lekker.

LEGO Koffiebar

Kinepolis Hasselt
Via Media 1
3500 Hasselt

Meer leuke content? Like ons op Facebook