Ciara
Ciara Recepten 10 aug 2018

Viva Vegan: pesto met waterkers en walnoten

Pesto is heerlijk versatiel. Als sausje, als dip of bij pasta, … Wie het eens wat origineler wil aanpakken, kan deze variant op basis van waterkers en walnoten proberen!

Deze vegan pesto is in een mum van tijd klaar en je hebt er slechts vijf ingrediënten nodig. Handig voor wie snel een origineel en smakelijk gerecht op tafel wil toveren.

Bron: Flickr

Doe de walnoten samen met de knoflook in een keukenmachine en maal alles fijn. Voeg vervolgens de waterkers en munt toe, en maal nog even kort door. Breng het geheel op smaak met zout en peper, en laat de machine opnieuw draaien. Giet hier langzaam de olijfolie bij. Et voilá! Een heerlijke vegan pesto.

In de koelkast blijft de pesto een week goed. Bewaar hem in een potje met een laagje olijfolie erover.

Bron: Flickr

Reageer op artikel:
Viva Vegan: pesto met waterkers en walnoten
Sluiten