Wrap it up: tips om je wraps mee te vullen

Wraps zijn ideaal, omdat je ze met alles alles wat je lekker vindt, kan vullen. Heeft je huisgenoot een totaal andere smaak dan jij? Geen probleem, dan maak je verschillende varianten. 

Je kan wraps ook heel goed meenemen als lunch. Verpak ze dan goed in huishoudfolie. Wrap it up!

Tips om je wraps mee te vullen

Kip en avocado
Als je nog wat restjes kip of kalkoen over hebt, smaken die heerlijk op een wrap met wat salade of stukjes avocado erbij.

Kalkoen en pesto
Plakjes kalkoenfilet en pesto is een heel lekkere combinatie op een wrap. Combineer de kalkoen en pesto met wat roomkaas en plakjes tomaat. De tomaat zorgt ervoor dat de wrap niet uitdroogt, waardoor je de wrap ook heel gemakkelijk kan meenemen naar je werk.

Mexicaanse salsa en bonen
Een klassieke vulling in Mexicaanse stijl: salsa met kidneybonen, mais, sla en wat geraspte kaas. Altijd lekker.

Hummus en gegrilde groentjes
Hummus wordt gemaakt van kikkererwten en sesampasta, en is een ideale smaakmaker. Beleg samen met gegrilde groenten.

Zalm en avocado
Een goed rijpe avocado is zalig op een wrap. Combineer met wat plakjes gerookte zalm en roomkaas, en je hebt een lunch waar je collega’s jaloers op zullen zijn!

Wrap it up: tips om je wraps mee te vullen

Pindakaas, wortelen en en rozijnen

Het klinkt misschien als een rare combinatie, maar juist het hartige van de wortels past goed bij het zoete van de rozijnen en de smaak van de pindakaas.

Wrap met blauwe kaas, bieten en walnoten
Kaas en bieten passen goed bij elkaar, al zeker in een wrap met wat sla erbij. Niet zo’n fan van blauwe kaas? Geitenkaas is een prima vervanger.

Parmezaanse kaas, peer en rucola
Weer zo’n combinatie die misschien vreemd lijkt, maar ook zeker een aanrader is. Leg wat rucola op de wrap, beleg met plakjes peer en besprenkel met een paar drupjes balsamico-azijn en citroensap. Strooi er wat Parmezaanse kaas overheen en wrap it up!

Wrap it up: tips om je wraps mee te vullen

Italiaanse wrap
Maak een Italiaanse versie van de Mexicaanse wrap met mozzarella, (zongedroogde)tomaten, olijven en eventueel wat gegrilde groentjes. Nog lekkerder is als je deze wrap even kort in het croque-apparaat of onder de grill stopt.

Meer leuke content? Like ons op Facebook