Ruilen? Boer Anton staat voor een dag in de keuken van een chef

Varkensboer Anton Vanschoubroek kweekt op de varkensboerderij van zijn ouders varkens op ambachtelijke wijze en is vol van passie voor zijn vak. Maar weet Anton eigenlijk wel wat er zoal met zijn varkensvlees wordt bereid?

Anton bezoekt Mistinguett, het restaurant waar chef Francesca Sterckx de scepter zwaait. Francesca kookt enkel met lokale producten. Zo ook met lokaal varkensvlees. Onze sympathieke varkenskweker komt echter niet veel verder dan macaroni met kaas en hesp als het op koken aankomt.

Werk aan de winkel voor Anton (en Francesca), want er moet een open ravioli met varkenspoot en varkenswang klaargemaakt worden. Waar Anton als varkenskweker de rust zelve moet zijn, blijkt dat in de keuken toch niet zo’n handige eigenschap te zijn.

Wil je weten of Anton nu meer kan bereiden dan enkel macaroni met kaas en hesp? Check dan de video!

Kijk ook hoe Francesca een dag meedraait op de varkensboerderij van Anton.

Meer leuke content? Like ons op Facebook

In samenwerking met VLAM