Lissa
Lissa Hotspots 12 nov 2019

Hotspot: Bij Route 46 in Oudenaarde waan je je in hartje Amerika

Vind je die typische Amerikaanse diners er altijd zo leuk uitzien in films en eet je niks liever dan hamburgers, hotdogs, spareribs of steak? Dan ben je bij Route 46 in Oudenaarde aan het juiste adres.

Amerikaanse specialiteiten

Bij Route 46 eet je op z’n Amerikaans: hamburgers, hotdogs, spareribs en steaks in riante hoeveelheden. En daarvoor mag je je neerzetten in een van de booths. Voor de vegetariërs of groentenliefhebbers biedt het restaurant natuurlijk ook salades aan en voor de allerkleinsten zijn er kindermenu’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pascal Jacques Samijn (@pascalsamijn) op

Typische Amerikaanse diner

Route 46 is net iets anders dan de doorsnee fastfoodketens die je in ons land aantreft. De hele inrichting is Amerikaans geïnspireerd, inclusief de zitplaatsen. Verder word je ook vergezeld door een jukebox, een televisie waar oude Amerikaanse shows op worden afgespeeld en door de mascotte van het restaurant, een beertje.

View this post on Instagram

A post shared by Svekkie (@svenvanacoleyen) on

 

Weetje: drie jaar geleden won Amerikaan Randy Santel de ‘Rocky Mountain Burger Speed Record Challenge’ bij Route 46. Hij speelde een hamburger van maar liefst negen lagen naar binnen op acht minuten en 35 seconden.

Route 46

Weldenstraat 63
9700 Oudenaarde

Ook eens een écht Amerikaans restaurant bezoeken?

Zelf burgers maken?

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Hotspot: Bij Route 46 in Oudenaarde waan je je in hartje Amerika
Sluiten