Culy Homemade: panna cotta met limoen en kokos

De combinatie van limoen en kokos in deze panna cotta is goddelijk. Nee, we overdrijven niet: de frisheid van de limoenen met het zoete van de kokosmelk is werkelijk hemels!

Wij gebruikten een vanillestokje in de panna cotta. Mocht je geen vanillestokje in je keukenkastje hebben liggen, vervang het dan door een koffielepel vanille-extract.

Het recept voor panna cotta met limoen en kokos

Week de blaadjes gelatine 10 minute in koud water tot ze zacht worden. Schraap de vanille uit het stokje met een scherp mesje.

Verwarm in een pot de room, kokosmelk, vanille, kaneel en de suiker tegen de kook aan en laat 10 minuten op een laag vuur staan (zorg dat het niet begint te koken!).

Haal de pot van het vuur en roer er de gelatineblaadjes (eerst goed uitknijpen) door tot ze volledig zijn opgelost. Roer er dan het limoensap door en laat iets afkoelen.

Verdeel de panna cotta over 4 dessertglazen- of kommen en laat minstens 4 uur opstijven in de frigo.

Garneer met de blaadjes munt.

Culy Homemade: panna cotta met limoen en kokos

Lees ook: Culy Homemade: tropische muffins met limoen en kokos

Ontvang Culy wekelijks in je mailbox

* indicates required


Meer leuke content? Like ons op Facebook