Over ons

Op Culy inspireren we je dagelijks met artikels waar het water je van in de mond loopt. Van lekkere recepten tot bijzondere foodfotografie, en van handige filmpjes over eten tot slimme tips voor in de keuken.

Wij halen het mooiste en beste uit zowel onze eigen keuken als wat we op het web vinden, bij bevriende culinaire blogs en websites van zowel nationale als internationale bodem.

Ons doel is om jou te verrassen met interessante culinaire tips uit de hele wereld. Van het hipste restaurant in NYC tot de bakker met de beste mattentaarten van België.

De één zal direct achter de potten en pannen gaan staan om deze inspiratie te verwerken in een prachtig gerecht, de ander blijft fijn achter het beeldscherm zitten en verlekkert zich op al dat moois. Dat is prima: wij overladen iedereen graag met smakelijke artikelen; zowel de keukenprins(es) als de keukenkluns.

Soms vinden wij inspiratie op andere culinaire sites, maar wij zullen er altijd naar streven deze bronnen (uitgebreid) te vermelden. Mis je ergens een bron? Laat het ons weten, we zetten er graag meteen de juiste link bij.

***

We zijn te volgen op Facebook, Instagram en Pinterest.

Advertentiemogelijkheden: Wayne Parker Kent.