Inspiratie 12 mrt 2019 Jill

Proost! Dit restaurant in Melbourne heeft een Prosecco-fontein

Een glaasje bubbels slaan wij bij Culy niet snel af. Toen we lazen dat er een restaurant in Melbourne is met een echte Prosecco-fontein wisten we meteen wat de volgende bestemming op onze bucketlist zou worden.

Brunch & wine

Altijd al eens je eigen glaasje Prosecco willen tappen van een fontein met een leeuwenhoofd? Dan is de The Smith Prahran in Melbourne je redding. Elke zondag vanaf twee uur ‘s middags gaat de ‘tap’ open.

View this post on Instagram

What a little journey it has been. Thank you to all those that drunk from the fountain of youth. Special thanks to the legends @thewinerysurryhills – Next stop for this Prosecco Fountain is Perth @theglobeperth ? #proseccofountain #love #theglobeperth #thewinerysurryhills #prosecco

A post shared by TAP. (@tapwines) on

Je kunt gebruik maken van de fontein als je het unlimited diner reserveert voor 60 Australische dollar (zo’n 38 euro). Dan krijg je naast toegang tot de Prosecco-fontein ook een lunch geserveerd, de kans om een foto te nemen voor de enorm Instagrammable muur met prachtige tegeltjes en bloemen, én word je bediend door een hunk met een tof Australisch accent. Oké, dat laatste verzinnen we er misschien bij, maar je was toch al overtuigd.

Je vindt The Smith Prahran in 213 High Street, VIC Prahran Melbourne, Australië.

Lees ook:

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!Reageer op artikel:
Proost! Dit restaurant in Melbourne heeft een Prosecco-fontein
Sluiten