Paulien
Paulien z-Hotspot 10 dec 2019

Hotspot: nieuw project van Sergio Herman in het hartje van Antwerpen

Wil je na een dagje shoppen in Antwerpen nog een lekker hapje eten? Dan is vanaf april 2020 de keuze snel gemaakt, want dan ga je gewoon naar Le Pristine, het nieuwe concept van Sergio Herman.

Zeeuws en Italiaans

Het kloppend hart van de modewijk in Antwerpen krijgt er een culinaire hotspot bij met enerzijds Le Pristine restaurant en anderzijds Le Pristine café. De zaak combineert het beste van de Zeeuwse terroir met de klasse en flair van Italië. Internationaal geïnspireerd, maar met een focus op lokale producten. Met andere woorden: lekkere herech’jes.

Le Pristine

De naam Le Pristine komt van het Engelse woord ‘Pristine’ en betekent puur en authentiek. Twee kernwoorden die Sergio Herman bij elk project hoog in het vaandel draagt. Het is een Engels woord maar voelt tegelijk heel Frans aan. Het beste van twee werelden dus.

Reserveren?

Het fijne aan dit nieuwe project is dat je bij Le Pristine café niet moet reserveren. Sterker nog, daar kan je niet reserveren. Dus als je tijdens het shoppen toch wat honger hebt, kan je gewoon binnenwandelen. (En hopen dat er een tafeltje vrij is.)

Wanneer in april het restaurant open gaat en wat er op de menukaart zal staan, is nog niet bekend. Maar wij kijken er alvast naar uit. To be continued …

Meer Sergio Herman?

Reageer op artikel:
Hotspot: nieuw project van Sergio Herman in het hartje van Antwerpen
Sluiten