Surinde
Surinde Tips & Tricks 11 apr 2019

Hoe moet je de koelbox correct inladen voor een daguitstap?

Het is vakantie en daar wil je van profiteren door op daguitstap te gaan. Het goedkoop en leuk om zelf eten mee te nemen voor onderweg. Je wilt natuurlijk dat je lunch en snacks even lekker blijven gedurende je uitstap. Een ideale oplossing hiervoor is een koelbox, maar hoe laad je deze op de juiste manier in?

Je koelbox inladen

Als je de koelbox inlaad werk je het best in lagen. Begin op voorhand met het invriezen van etenswaren zoals druiven, fruit cups en drankkartons. Deze kan je gebruiken in plaats van ijspacks, waardoor je aan het einde van de dag daar niet blijft met zitten.

koelbox correct inladen

Vervolgens begin je met het inladen zelf, de zware items zoals fruit en groenten plaats je logischerwijze onderaan in de koelbox. Tussen de verschillende lagen eten leg je het best een laagje keukenrol, dat je kan gebruiken als servetten en ze beschermen je sandwiches ook tegen het vocht van de bevroren items. Een echte aanrader, want niemand houdt van vochtige broodjes.

Helemaal vanboven plaats je sandwiches, chips en andere lichte items. Natuurlijk wil je niet dat de koelbox stinkt naar tonijn of andere sterke geuren. Dit los je heel simpel op door een luchtverfrisser, die geschikt is voor koelkasten, in de koelbox te plaatsen.

Kun je kaas invriezen?

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Hoe moet je de koelbox correct inladen voor een daguitstap?
Sluiten