Jill
Jill Recepten 23 aug 2019

Kabeljauw met pancetta en pasta pesto

Kabeljauw heeft niet veel tierelantijntjes nodig om tot zijn recht te komen. Dit recept voor kabeljauw met pasta pesto en pancetta bewijst dat. Smakelijk!

Kabeljauw met pasta pesto en pancetta

Verwarm je oven voor op 200 graden. Breng een pan met water aan de kook en kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en roer er een scheutje olijfolie en de pesto door (ook lekker met vegan pesto). Zet even aan de kant.

Snijd de kabeljauw in vier gelijke stukken en wrijf die in met olijfolie. Breng op smaak met peper en zout. Leg de stukjes vis in een ovenschaal en verdeel de trostomaatjes eromheen. Besprenkel ook de tomaatjes met olijfolie en breng op smaak met peper en zout. Plaats de schaal ongeveer 15 minuten in de oven.

Bak de pancetta krokant in een droge koekenpan en leg op een vel keukenrol. Snijd er vervolgens dunne reepjes van. Verdeel de pasta over de borden, leg het stuk kabeljauw erop en gebruik de trostomaatjes en pancetta ter garnering.

kabeljauw met pasta pesto en pancettakabeljauw met pasta pesto en pancetta

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Kabeljauw met pancetta en pasta pesto
Sluiten