Hotspot: Bar Muza in Lier, waar lekker eten en muziek hand in hand gaan

Bij Bar Muza in Lier klinkt een etentje je als muziek in de oren (sorry). Terwijl jij en je gezelschap er heerlijk tafelen hoor je pianomelodietjes en dwarsfluiten om je heen. 

Bar Muza

Dit gezellige restaurant vind je naast de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans in Lier en in deze sfeervolle zaak is alles mogelijk.

Op maandag en dinsdag is de keuken gesloten, maar ben je er welkom voor een drankje, een babbel en een kleine snack. Van woensdag tot en met zondag tovert het keukenteam de lekkerste gerechten op tafel en in het weekend serveren ze ook een ontbijtbuffet.

View this post on Instagram

❗️nog plaatsen vrij voor het ontbijt van morgen zaterdag 4.05❗️ Bel ons, schrijf ons, laat ons vlug weten of je er bij wil zijn! Reserveren kan telefonisch 03/488.78.89 of via onze website 👍🏻 Thanks @oooomyfoodie voor de foto 😉

A post shared by Bar Muza (@bar_muza) on

Op stap met kinderen? Die leven zich uit in de toffe speelhoek zodat jij en je lief rustig van een glas wijn kunnen genieten. Een feestje gepland (of gewoon geen zin om de zetel uit te komen en heerlijk decadent te doen met eten voor twintig mensen)? Bar Muza verzorgt vanaf nu ook je catering. Ook leuk: kleine bandjes kunnen hun talent er laten zien en er zelf optreden.

View this post on Instagram

Full house deze namiddag want @stad_lier viert zijn kerstfeest bij ons. 🥂🎄🥂

A post shared by Bar Muza (@bar_muza) on

Op de dagkaart staan kleine snacks zoals kaas- en garnaalkroketten, tomatensoep, croqueskes, wraps en slaatjes, maar ook klassiekers zoals burgers, steaks en scampi’s. Je kinderen vullen er hun magen met spaghetti, kinderburgers, fishsticks of stoofvlees – uiteraard met frietjes. Kleine honger? Ga dan voor fingerfood (loempia’s! patatas bravas! kippenvleugels!) of een dessertje.

View this post on Instagram

*Veggie Vrijdag* het ideale moment om onze vegetarische suggestie te proberen! Deze week: Arancini met rode biet, raapjes, butternut, knolselder, geitenkaas en kruidenjus. Ps: suggesties te verkrijgen op donderdag- en vrijdagavond en op zaterdag en zondag zowel tijdens lunch als avond!

A post shared by Bar Muza (@bar_muza) on

Op de avondkaart vind je een groot deel van de dagkaart terug, en de snacks zijn vervangen door heerlijke voorgerechtjes. De suggesties van het moment zijn – uiteraard – volledig gericht op het aspergeseizoen. Denk: zeewolf met venusschelpen, asperges en curry-bouillon of risotto met witte en groene asperges, champignons en grana padano.

View this post on Instagram

✨Op de Dag van de Arbeid dinsdag 1 mei zijn we open! ✨ Ideaal om onze nieuwe suggesties te proeven want onze keuken zal deze dinsdag op volle toeren draaien 😉 (Bedankt voor de foto @puredeluxe.eu)

A post shared by Bar Muza (@bar_muza) on

En de bar? Die is open tot het licht uitgaat.

Bar Muza

Gasthuisvest 52
2500 Lier

Nog meer hotspots

Reageer op artikel:
Hotspot: Bar Muza in Lier, waar lekker eten en muziek hand in hand gaan
Sluiten