Alice
Alice Hotspots 27 nov 2019

Hotspot: bij Holymoliebol kun je je eigen oliebollen versieren

Oliebollen zijn voor ons pure nostalgie. We denken terug aan de tijden waarin we rondliepen op de kermis en we elke keer opnieuw verleid werden door die zalige geur van deze versgemaakte lekkernij. Loopt het water je al in de mond? Dan moet je nu naar de oliebollen-pop-up waar je je eigen oliebol kunt creëren.

Kies uit toppings zoals eetbaar goud, mini-marshmallows, roze chocolade, Smarties, toffeeblokjes en chocoladeballetjes. Ja, bij Holymoliebol kom je een stapje dichterbij food heaven. Als een oliebollenparadijs jouw idee van de hemel is natuurlijk.

View this post on Instagram

Ga jij voor eetbaar goud, roze chocolade, smarties, toffeeblokjes, chocoladeballetjes of toch crunchy nootjes als topping?💓😋 #dekeuzeisreuze #myholymoliebol

A post shared by Holymoliebol (@holymoliebol) on

Design je eigen oliebol bij Holymoliebol

Holymoliebol levert de smoutebollen ook nog eens in maar liefst zes verrassende smaken, waaronder Choco Salted Caramel en een fijne herfstvariant: appel-kaneel met cranberries.

Ben jij geen zoetekauw? Geen probleem. Ze hebben zelfs een Old Amsterdam-oliebol en de Cheesy Chorizo. Klinkt misschien een beetje gek, maar hartig en oliebollen gaan verrassend goed samen.

Waar kan ik deze oliebollen vinden?

De pop-up van Holymoliebol vind je in het winkelcentrum van Amstelveen. Holymoliebol is tot en met 7 januari 2020 open. Check voor meer informatie het Instagram-account.

Tijd om een citytripje naar Nederland te boeken dus!

Zelf zo’n zoete lekkernij maken?

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Hotspot: bij Holymoliebol kun je je eigen oliebollen versieren
Sluiten