Paulien
Paulien Recepten 9 feb 2019

Het ultieme valentijnsdiner om te delen met je grootste liefde: jezelf

Valentijn is de tijd van het jaar om de liefde te vieren. En welke liefde ligt je nauwer aan het hart dan de liefde voor jezelf. Haal dus alles uit de kast om jezelf eens lekker te verwennen. Wij stelden alvast de ideale menu samen voor de self-lovers onder ons.

Een valentijnsdiner voor een klinkt misschien niet leuk, maar niets is minder waar. Dit je kans om alle dingen te te doen die je normaal gezien op een afspraakje zou vermijden. Look? Maakt niet uit. Truffelmayo op je wang? Wie doet daar nu moeilijk over? Een nagerecht delen? Ik dacht het niet, doe er maar twee!

Aperitief

valentijnsdiner voor een

‘Met je handen eten is niet elegant’. Wel, dat maakt jou helemaal niets uit. Begin je avond goed met deze kokosgambas. Met een minimum aan moeite, heb je een maximum aan smaken. En dit gerechtje gaat perfect samen met een lekkere Chinese wijn.

Voorgerecht

valentijnsdiner voor een

Deze snelle broccolisoep heb je zo gemaakt en is het ideale voorgerecht. En het zorgt ook voor de lekkerste restjes de volgende dag. Maar wat is soep zonder een lekker broodje ernaast? Maak daarom ook deze lookbroodjes met pecorino. Look is een no-go op dates? Niet op een date met jezelf.

Hoofdgerecht

valentijnsdiner voor een

De kans is groot dat je na het eten van deze overheerlijke hamburger met truffelmayo vol hangt met saus. En dat je je kaak bezeert om die eerste grote hap te eten. Maar het is zo lekker, dat je dat er graag bijneemt.

Nagerecht

valentijnsdiner voor een

Geef maar toe, bij het zien van deze foto gaat je hart plots sneller staan. En geloof ons, als je een hap neemt van deze Zweedse chocoladetaart, wissel je je zelfliefde graag in voor een relatie met chocolade. Wat het nog beter maakt is dat je deze taart in 20 minuten op tafel tovert. Love is in the air!

Na-nagerecht

valentijnsdiner voor een

Na 4 gangen zit je waarschijnlijk al propvol, maar maak toch nog maar wat plaats vrij voor deze chocoladetruffels met Oreo. Of knabbel er een paar op tussen de gangen door. Je hebt heel de avond met jezelf gereserveerd. En met je nieuwe liefde, chocolade.

Nog wat alcoholische ondersteuning nodig?

Mr. Vino: de lekkerste wijn met valentijn

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Het ultieme valentijnsdiner om te delen met je grootste liefde: jezelf
Sluiten