Alice
Alice Recepten 22 okt 2019

Brrr: de leukste Halloween-recepten voor jou verzameld

Het is bijna zover: Halloween! Hoewel deze feestdag voornamelijk in de Verenigde Staten wordt gevierd, zullen deze griezelige en gemakkelijke treats en drankjes je vast overtuigen om all the way te gaan dit jaar. 

Draculatanden

Deze draculatanden zijn ideaal als ‘hapje’ (heb je ‘m?) tussendoor. Ze zijn gemaakt van chocoladekoekjes en marshmallows, maar als je niet veel tijd hebt, kun je ook altijd voorverpakte chocoladekoekjes uit de supermarkt gebruiken.

Foto: Delish

Vleermuistruffels

Brownie, oreokoekjes en chocolade: wat een perfecte combinatie! Deze truffels zijn niet alleen eng, maar ook een heerlijke treat na het avondmaal (of ervoor want dit willen we eigenlijk de hele dag door eten!).

Foto: Delish

Aardbeispookjes

Deze aardbeispookjes zijn in een mum van tijd gemaakt. Ideaal dus als je op Halloween een feestje geeft, maar er toch niet al teveel tijd in wilt steken. En geef toe: ze zijn eigenlijk best wel schattig, toch?

Foto: Delish

Black Widow Martini

Toch eerder zin om cocktails te maken op Halloween? Met deze zwarte weduwe-martini’s scoor je sowieso!

Foto: Betty Crocker

Pompoenkoekjes

Liever iets anders dan chocolade? Deze pompoenkoekjes zijn gemaakt van rice krispies en marshmallows. De mond op de koekjes is hier gemaakt van chocolade, maar die kun je ook perfect vervangen door bijvoorbeeld glazuur (zelf gemaakt of uit de winkel).

Foto: Delish

Pina Draculada

Verzot op pina colada’s? Deze cocktail kun je ook in een Halloween-jasje steken met deze pina draculada.

Foto: HWTM

Nog meer inspiratie nodig voor Halloween?

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Brrr: de leukste Halloween-recepten voor jou verzameld
Sluiten