Eieren 14 mrt 2019 Nancy

Gezonde groenteomelet met spinazie en lente-ui van Gwyneth Paltrow

Een groenteomelet mag dan een doodeenvoudige maaltijd zijn, het blijft toch erg lekker. Gwyneth Paltrow weet ook nog eens dat je je beter gaat voelen van een gezonde omelet. In haar nieuwe boek Eet Reset Heal deelt ze toffe en gezonde recepten, zoals deze groenteomelet met spinazie en lente-ui.

Gwyneth: “Deze omelet is erg lekker en toch zo simpel te maken dat hij geschikt is voor alle dagen, ook als je het druk hebt, en hij zou niet misstaan bij een speciale brunch voor bijvoorbeeld Moederdag.” Voor de lunch, ontbijt of zelfs als een snelle, simpele avondmaaltijd is deze groente-omelet ideaal.

View this post on Instagram

#omeletspinach #omelet #spinach

A post shared by Jedz lepiej (@jedz_lepiej) on

Zo maak je de groenteomelet van Gwyneth

Verhit een grote pan met antiaanbaklaag op een halfhoog vuur. Doe de olijfolie, lente-uitjes en spinazie in de pan en breng op smaak met een snufje zout.

Breng ook de eieren op smaak met een flinke mespunt zout en een royale hoeveelheid peper en schenk het mengsel in de pan. Bak de eieren tot ze net gestold zijn, verdeel het over twee borden en dien op. En nu lekker smullen!

Eet Reset Heal – eet je mooi en voel je goed met clean eating – van Gwyneth Paltrow ligt nu in de boekhandel voor € 27,50 euro.

Meer inspiratie nodig?

Ontvang Culy nu in je inbox!Reageer op artikel:
Gezonde groenteomelet met spinazie en lente-ui van Gwyneth Paltrow
Sluiten