Monique
Monique Recepten 17 dec 2018

Aperitiefhapje: gebakken dadels met spek en geitenkaas

Het perfecte hapje voor tijdens de apéro? Deze gebakken dadels met spek en geitenkaas vindt iedereen lekker en ze staan in geen tijd op tafel! 

Tip: eet je liever geen varkensvlees? Wikkel de dadels dan in filet d’Anvers en bak in een scheutje olijfolie.

Zo maak je in geen tijd gebakken dadels met spek en geitenkaas

Ontpit de dadels en vul met een beetje geitenkaas. Pas op dat je er niet te veel kaas in doet, want dan zullen ze lekken tijdens het bakken.

Wikkel de dadels in het ontbijtspek. Verwarm een pan op middelhoog vuur en bak hierin de dadels met spek. In principe is het spek vet genoeg, maar je kunt eventueel nog een scheutje olijf- of kokosolie toevoegen tijdens het bakken.

De dadels zijn klaar wanneer het spek bruin en krokant is. Enjoy!

Aperitiefhapje: gebakken dadels met spek en geitenkaas

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Aperitiefhapje: gebakken dadels met spek en geitenkaas
Sluiten