Recepten 12 jun 2019 Lai-Wah

Frisse stoemp met andijvie, spekjes, walnoten en lente-ui

Een lekker makkelijk recept voor elke dag: frisse stoemp met andijvie, spekjes, walnoten en lente-ui.

Het recept voor stoemp met andijvie

Kook de aardappelen 20 minuten in water met een snuif zout gaar. Snijd de lente-ui in kleine ringetjes. Verhit een pan zonder olie en bak de spekjes hierin bruin. Laat ze op uitlekken op keukenpapier.

Rooster in een andere pan de walnoten met wat zout en zet ze vervolgens apart. Giet de aardappelen af en stamp ze tot een puree. Voeg een klein klontje boter en af en toe een klein scheutje melk toe totdat de puree de gewenste dikte heeft.

Schep de andijvie door de puree. Verdeel de stoemp over de borden en strooi de lente-ui, walnoten en spekjes erover. Breng op smaak met peper en wat citroensap.

Frisse stoemp met andijvie, spekjes, walnoten en lente-ui

Nog meer lekkere gerechten met spekjes

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!



Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Frisse stoemp met andijvie, spekjes, walnoten en lente-ui
Sluiten