Alice
Alice Hotspots 6 dec 2019

Bij Flower Burger eet je vegan burgers in alle kleuren van de regenboog

De vegan burger kennen we nu al een tijdje, maar deze kleurrijke exemplaren van Flower Burger hebben we nooit eerder gezien. Ze zijn bovendien ook nog eens volledig plantaardig. De moeite waard om eens uit te proberen, toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flower Burger (Rotterdam) (@flowerburger_nl) op

Flower Burger

Wanneer we een burger bestellen, of het nu een echte hamburger of een vegan burger is, krijgen we er meestal een dof, bruin broodje bij. Die tijd is voorbij want Flower Burger in Rotterdam serveert nu broodjes in verschillende flashy kleurtjes.

Het concept is van oorsprong Italiaans. Er zijn dan ook vestigingen in onder andere Rome en Firenze. De broodjes worden gekleurd door allerlei verschillende kruiden en specerijen. De gele kleur bijvoorbeeld komt door kurkuma toe te voegen aan het broodje, het zwart komt van plantaardig houtskool en de paarse tonen door het extract van kers en rode biet.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flower Burger (Rotterdam) (@flowerburger_nl) op

Het assortiment

En wat mag dat kosten? De meeste burgers kosten tussen de 7 en 9 euro. Maar geen burger zonder frietjes natuurlijk. Kies er als sidedish nog potato wedges of patatas bravas bij. Heerlijke edamamebonen zijn ook een optie et voilà: je hebt een heerlijke maaltijd van rond de 10 euro.

Twijfel dus zeker niet om bij je volgende citytripje in Rotterdam eens langs te gaan, wij gaan het alvast uitproberen!

Flower Burger Rotterdam
Hoogstraat 107A
3011 PK Rotterdam

Zelf burgers maken?

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Bij Flower Burger eet je vegan burgers in alle kleuren van de regenboog
Sluiten