Culy
Culy Inspiratie 14 feb 2020

Feel the love met deze Valentijns-hapjes

[nextpage title=”Romantische hapjes”]

Met Valentijnsdag doen we misschien net iets meer ons best om iets bijzonders en lekkers op tafel te zetten voor onze lievelingsmensen. Met deze Valentijn-hapjes steel je de harten van je tafelgasten.

Van zoetigheid tot hartige hapjes, hiermee verspreid je zonder twijfel al je liefde tijdens een romantisch diner, ontbijt of borrel.

[nextpage title=”Hartige Valentijn-hapjes”]

Hartig lekkers voor bij een goed glas wijn.

Spaanse tapas voor twee

Gek op borrelen? Deze tapas-hapjes zijn perfect voor een romantisch avondje met z’n twee.

> Naar recept

Kaasfondue in een brood

Bron:

Dit recept voor kaasfondue in een brood is ideaal voor een romantische avond voor twee, maar ook tijdens een gezellige avond met vrienden. Dip de krokante stukjes brood in de zachte Camembert en geniet!

> Naar recept

Crostini met aardbeien, tomaten & basilicum

Deze crostini’s met aardbeien, tomaten & basilicum zijn lekker apart door de bijzondere combinatie. En als je wat aardbeien over hebt, kan je die vervolgens lekker in chocolade dippen (of maak er deze super simpele chocoladereep met aardbeien van!).

> Naar recept

Het ultieme borrelbrood gevuld met kaas en kruiden

Bron:

Wat is er gezelliger dan samen een borreltje doen met een lekker broodje erbij? Vrij weinig, daarom een borrelbrood waar je lekker samen van kan genieten.

> Naar recept

Handig: 8 x tips voor een culinaire Valentijnsdag

[nextpage title=”Zoete Valentijn-hapjes”]

Chocolade, aardbeien, frambozen, en zo kunnen we nog wel even doorgaan met het opsommen van zoete en liefdevolle ingrediënten.

Boozy brownies

Een smeuïge brownie met een krokante bovenkant doet het altijd goed. Stel je voor dat hier ook nog een scheut drank doorheen zit… Jup, boozy brownies zijn het helemaal.

> Naar recept

Kokosmakronen met frambozen

Bron:

Deze kokosmakronen met frambozen zijn een typisch gevalletje ‘weinig moeite, grote wow-factor’. Echt: ze zijn supermakkelijk te maken en je hebt maar vier ingrediënten nodig.

> Naar recept

Romantische chocolate chip cookies met M&M’s

Er zijn genoeg manieren om je geliefde te verrassen op de meest romantische dag van het jaar, maar dit leuke idee voor chocolate chip cookies met roze M&M’s is wel een winnaar.

> Naar recept

[nextpage title=”Bijzondere hapjes voor het ontbijt op bed”]

Valentijnsdag is bij uitstek de ‘ontbijt-op-bed-dag’. Daarom ook een aantal hapjes om ‘s te variëren in je jaarlijkse liefdevolle ontbijt (wat natuurlijk ook heel goed aan tafel kan).

Risotto-pancakes

Everybody loves risotto, and everybody loves pancakes. Wat is er dan beter dan risotto-pannenkoeken? Een heerlijk en bijzonder lunch-gerecht, maar ook tof om als hartig ontbijt op bed te serveren.

> Naar recept 

Chocolade-pecan scones

Liever een zoet ontbijtje? Deze chocolade-pecan scones zijn de ultieme dag van de zoete dag.

> Naar recept

In boter gebakken croissants met Nutella en banaan

Bron:

Bij een liefdevol ontbijt kan een croissantje niet ontbreken. Deze variant met Nutella en banaan is net even wat bijzonderder (daar scoor je punten mee!)

> Naar recept

Liefde gaat door de maag: 8 zoete gerechten om te maken in een hartjesvorm

Reageer op artikel:
Feel the love met deze Valentijns-hapjes
Sluiten