Paulien
Paulien Inspiratie 9 feb 2019

Eet zoals je favoriete Disneypersonages dankzij deze 7 recepten

Je bent nooit te oud voor een tekenfilm, zeker niet als die van de hand van Disney komt. Elk klein meisje droomt ervan om over de dansvloer te zwiepen met haar droomprins. Wij dromen ervan om ons gezicht in het chocoladefontein van ‘Frozen’ te stoppen. Ieder zijn ding!

1. Spaghetti à la ‘Lady en de Vagebond’

Waarschijnlijk een van de meest iconische eetscènes komt uit ‘Lady en de Vagebond’. En met een spaghetti met gehaktballen doe je weinig mis. Maar je mag vergeten dat wij die laatste gehaktbal gewoon afgeven.

2. Sneeuwwitjes warme appeltaart

Jammer genoeg zal jij geen hulp krijgen van vogeltjes en andere diertjes. Gelukkig kan je de perfecte taart bakken met dit recept voor warme appeltaart. Voor de afwas kan je misschien die schattige dwergjes in huis aanspreken.

3. Een gezond ontbijt met Beest

We waarschuwen je alvast, deze havermout is zo lekker dat je hem waarschijnlijk, net zoals het beest, in een grote hap verorbert. En je hebt er maar vier ingrediënten voor nodig.

4. Monsters weten wat lekker is

In Disney-Pixar-film ‘Monsters Inc’ liepen ze voor op de trends. De monsters aten toen al sushi. Natuurlijk is sushi uit de supermarkt of afhaalsushi overheerlijk. Maar je maakt het ook makkelijk zelf, en dat is toch net iets leuker.

5. Lekker zoet met Rapunzel

Deze prinses weet dat als je je verveelt, je het best iets bakt. Want dat is dubbel plezier: bezigheid en eten. De geur van de chocolate chip cookies krijg je er gratis bij.

6. Ratatouille van … Ratatouille

Geanimeerd eten zag er zelden zo lekker uit. Ook al werd het bereid door een rat, wij willen het heel graag proeven. En dat kan, dankzij dit recept voor ratatouille, net zoals Ratatouille het maakt.

7. Spinaziehapjes van Kronk

In ‘Keizer Kuzco’ maakt de schattige Kronk heerlijke spinaziehapjes voor de keizer, hoewel hij kort daarna vergiftigd zal worden. Bij dit recept laten we het vergif achterwegen maar doen we de spinazie in een quesadilla. Lekker exotisch en je verandert niet in een lama na het eten.

…and Action! 9 x spaghetti in films en series

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Eet zoals je favoriete Disneypersonages dankzij deze 7 recepten
Sluiten