Alice
Alice Hotspots 14 nov 2019

Dunkin’ Donuts komt naar België en wij kunnen niet wachten

Onze noorderburen zijn echte gelukzakken want zij konden al langer genieten van al het lekkers uit de Amerikaanse keten Dunkin’ Donuts. Maar nu zijn ook wij (eindelijk) aan de beurt. Volgend jaar opent Dunkin’ Donuts voor het eerst haar deuren in België. Wij staan nu al te popelen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dunkin’ Donuts NL (@dunkindonutsnl) op

Dunkin’ Donuts

Wie graag naar Amerikaanse series of films kijkt, heeft de naam Dunkin’ Donuts gegarandeerd al eens horen vallen. Ook als je al eens een bezoekje hebt gebracht aan de V.S. ken je deze bekende donutketen hoe dan ook. Je moet echt al moeite doen om de kleurrijke winkels, die zich op bijna elke hoek van de straat bevinden, te vermijden.

Maar wat maakt deze donuts nu zo speciaal? Wel, buiten bagels, koffie en muffins vind je in deze donutketen donuts in alle smaken en kleuren (en dan bedoelen we ook echt alle!). Denk aan klassieke donuts met nutella of cheesecake.

Mag het iets specialer zijn? Geen zorgen, donuts in de vorm van een Cookie Monster of met marshmallows en allerlei snoep erop zijn natuurlijk ook van de partij.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mohammed Nagi (@nagi.ii) op

Hoelang nog?

In Nederland bestaan er reeds 22 winkels. Het plan is om de komende vier à vijf jaar zo’n 10 winkels per jaar te openen, aldus Roberto Fava, een van de mensen die Dunkin’ Donuts al naar Nederland haalde.

Goed nieuws voor alle Antwerpenaren: volgend jaar zou de eerste winkel in Antwerpen openen. Uiteindelijk zullen er in Nederland zo’n 50-tal filialen zijn en in België zo’n 20-tal. Althans, dat is het plan …

We blijven echter nog een beetje achterdochtig. De keten deed reeds gelijkaardige uitspraken in 2015 en 2017 en ook nu is de dichtstbijzijnde Dunkin’ Donuts nog steeds in Nederland te vinden. Fingers crossed dus!

Nog meer donuts?

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Dunkin’ Donuts komt naar België en wij kunnen niet wachten
Sluiten