Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 11 aug 2019

Dressing van zongedroogde tomaten

Nu je zelf zongedroogde tomaten kunt maken, draai je deze dressing in geen tijd in elkaar. Heb je ze niet zelf gemaakt? Geen nood: de gedroogde tomaten op olie uit een potje volstaan ook.

Zo maak je dressing van zongedroogde tomaten

Snijd de tomaten in kleine stukjes en snipper de sjalotjes. Wrijf met een vork de ansjovisfilets met de suiker fijn of gebruik de bolle kant van een lepel.

Schenk 5 eetlepels van de tomatenolie met de wijnazijn en de wijn bij de ansjovis en meng er de tomaten, sjalotjes en kappertjes door. Scheur de basilicum in kleine stukjes en meng ze door de dressing. Kruid met peper naar smaak.

Lekker bij een stukje vlees of vis.

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Dressing van zongedroogde tomaten
Sluiten