Recepten 25 apr 2019 Lai-Wah

Donderdag Veggiedag: spaghetti met gegratineerde tomaten en geitenkaas

De combinatie van zoet en zout in deze spaghetti met gegratineerde tomaten en geitenkaas is echt hemels lekker. De smaak van de zoute geitenkaas samen met de zoete kerstomaatjes is werkelijk verrukkelijk. En met spaghetti vormt het de ideale lunch of avondmaaltijd.

Het recept voor spaghetti met gegratineerde tomaten en geitenkaas

Verwarm de oven op 200 graden.

Leg de tomaatjes met de platte kant naar boven in een ovenschaal. Meng in een kom de Parmezaanse kaas, panko, kappertjes, rozemarijn, tijm, knoflook, olijfolie, peper en zout.

Verdeel het mengsel over de tomaatjes en zet ongeveer 20 minuten in de oven tot het goudbruin kleurt.

Kook ondertussen de spaghetti in ruim water met zout beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Giet de spaghetti af en schep in een schaal.

Schep de gegratineerde tomaten erdoor met de basilicum, verdeel de geitenkaas erover en druppel met wat extra olijfolie.

Donderdag Veggiedag: spaghetti met gegratineerde tomaten en geitenkaas

Nog geen genoeg van veggie spaghetti?

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!



Reageer op artikel:
Donderdag Veggiedag: spaghetti met gegratineerde tomaten en geitenkaas
Sluiten