Paulien
Paulien Inspiratie 19 mei 2019

Zou jij kunnen weerstaan aan al dat getekend lekkers?

Iedereen heeft toch al eens een hap willen doen uit die heerlijke getekende taarten die Disney-prinsessen voor geschoteld krijgen? Of hield je meer van hartig en droom je van de Ratatouille van Remi? Wel deze tieners krijgen ze allemaal voorgeschoteld. Ze mogen er alleen niet van eten.

Try not to eat

Het opzet van de filmpjesreeks is simpel: jongeren worden gevraagd om met een lege maag naar de studio te komen. Eerst krijgen ze een scène uit een Disney-film te zien. Dan krijgen ze het eten uit de scène voorgeschoteld en moeten ze proberen er niet van te eten. Een heel inventieve manier van martelen dus.

Wie eet, krijgt straf

Maar waarom zou je nu in godsnaam al dat lekkers aan je laten voorbijgaan? Wel, als je niet eet, krijg je een beloning en als je wel eet krijg je een straf. Zo kreeg de winnaar van deze Disney-aflevering als enige het grijze spul van ‘Bellen en Het Beest’ voorgeschoteld en moest al de rest larven eten zoals Timon en Pumba.

Wij zouden wel wat larven over hebben voor een viergangendiner à la Disney en zouden al beginnen smullen bij de spinaziehapjes van Kronk.  Het kanaal schotelt de deelnemers ook een heleboel andere culinaire filmhapjes voor. Zo worden de jongeren ook uitgedaagd om het eten van Harry Potter links te laten liggen en moeten ze zich inhouden om de donuts van ‘The Simpsons’ niet in één hap te verorberen. Bekijk hieronder het volledige filmpje.

Grandpa Kitchen is de culinaire weldoener van YouTube

 

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Zou jij kunnen weerstaan aan al dat getekend lekkers?
Sluiten