Deze Japanse chef is een meester in ‘foodcarving’

Wanneer wij aan Japan denken, dan gaan onze gedachten al snel naar alle het lekkere eten. De Japanse chef Takehiro Kishimoto denkt daar echter anders over. Hij maakt gebruik van een techniek die hij Thaicarving noemt. Daarmee verandert hij voedsel in ware kunstwerken.

Takehiro Kishimoto en Thaicarving

Het resultaat is heel indrukwekkend. In verschillende soorten voedsel kerft hij de meest prachtige patronen en dieren. Wij zijn al blij als we een avocado te pakken hebben die rijp is, maar Takehiro Kishimoto verandert een avocado in een waar kunstwerk. Op zijn Instagram-pagina kun je zien wat hij allemaal heeft gemaakt. Hieronder alvast een prachtig voorsmaakje van de mooie dingen die hij heeft gemaakt.

Deze Japanse chef is een meester in 'food carving' Deze Japanse chef is een meester in 'food carving' Deze Japanse chef is een meester in 'food carving' Deze Japanse chef is een meester in 'food carving' Deze Japanse chef is een meester in 'food carving' Deze Japanse chef is een meester in 'food carving' Deze Japanse chef is een meester in 'food carving' Deze Japanse chef is een meester in 'food carving' Deze Japanse chef is een meester in 'food carving'

Meer leuke content? Like ons op Facebook