Lai-Wah
Lai-Wah Inspiratie 29 apr 2018

Deze bruisballen maken een cocktail van je glas tequila

Deze bruisballen maken een cocktail van je glas tequilaBruisballen zijn zalig om te relaxen in bad, je wordt er kalm van, je huid wordt er zachter van,  je gaat er zalig van ruiken … En nu kan je er ook dronken van worden!

Cocktail Fizzers

Deze zogenaamde Cocktal Fizzers zijn een eetbare (of drinkbare, zo je wilt) versie van de bad-bruisballen. Ze lossen op in water, of beter: in alcohol voor een bruisende cocktail.

Nu moet je niet direct naar de dichtstbijzijnde Lushwinkel sprinten om een bruisbal te kopen en denken dat je daar ook een cocktail van kan maken. Want een zeepsmaak in je drankje is en blijft geen goed idee.

I See Your Margarita And Rise You Ours ? #nationalmargaritaday #patron

A post shared by Cody Goldstein (@muddlingmemories) on

De Cocktail Fizzer is speciaal ontwikkeld door Cody Goldsteing van Muddlling Memories om je glas tequila te laten bruisen en om te toveren in een zalige cocktail.

De Cocktail Fizzer kent 7 verschillende smaken: passievrucht, jalapeño, lychee, chia-zaad, tomaat/tijm, selder en vlierbloesem, pruim met zeewier-thee en appelsien met sherry-marmelade.

Klinkt te mooi om waar te zijn? Klopt, want deze drinkbare bruisballen zijn helaas alleen te bestellen aan de toog van Norwood, een bar in New York.

Reden om eens een citytrip naar the Big Apple te plannen, toch?

Deze bruisballen maken een cocktail van je glas tequila

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Deze bruisballen maken een cocktail van je glas tequila
Sluiten