Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 28 jun 2019

Culy’s Weekmenu #9

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je de week door!

Culy’s Weekmenu #9

Maandag

Een ideale soep voor een doordeweekse dag als het snel moet gaan, maar je wel graag gezond wilt eten: snelle broccolisoep.

Culy Homemade: snelle broccolisoep

Dinsdag

Kom je thuis van een zware dag en moet je dringend in de tuin relaxen met een koel glas wijn, pintje of tasje thee? Schuif dan in een kwartiertje snel deze ovenschotel met krieltjes, spek, mais en paprika in de oven en relax.

Culy Homemade: ovenschotel met krieltjes, spek, mais en paprika

Woensdag

Deze boterige gnocchi met scampi’s en look is het perfecte gerecht voor een gezellig avondje thuis.

gnocchi met scampi's en look

Donderdag Veggiedag

Deze frisse Thaise bowl is heerlijk met krokante tofu. Voeg stukjes gebakken kippendijfilet toe wanneer je liever niet veggie wil eten.

Culy Homemade: Thaise saté-bowl met krokante tofu

Vrijdag

Wij trekken onze wok minimaal één keer per week uit de kast. Om deze rijst met garnalen, erwtjes en rucola te maken bijvoorbeeld.

Culy Homemade: rijst met garnalen, erwtjes en gember

Zaterdag

Een heerlijk Marokkaans gerecht: kefta (lamsgehaktballetjes) met cacik (knoflookyoghurt). Serveer met Marokkaans brood en een frisse salade en je maaltijd is compleet.

Kefta met cacik (Marokkaanse gehaktballetjes met knoflookyoghurt)

Zondag

Een klassiek Italiaans gerecht is vitello alla pizzaiola, ofwel: kalfslapjes met pizzasaus. Lekker met gekookte aardappelen en prinsessenbonen.

kalfslapjes met pizzasaua

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #9
Sluiten