Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 14 jun 2019

Culy’s Weekmenu #7

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je voortaan de week door!

Culy’s weekmenu #8

Maandag
Deze sopa de lima – ofwel Mexicaanse limoensoep –  is een bekend gerecht in Mexico. Elk Mexicaans huishouden heeft wel haar eigen recept voor deze zalig friszure soep.

Culy Homemade: sopa de lima - Mexicaanse limoensoep

Dinsdag
De aardappelen geven deze aardappelpizza een wat zachte, haast romige smaak en hij is veel lichter dan je wellicht denkt.

Culy Homemade: aardappelpizza met ham en ui

Woensdag
Deze kleverige kip met chilisaus en sesam is heel snel klaar en erg lekker. Serveer met witte rijst, zoetzure komkommer of gewokte groenten.

kleverige kip

Donderdag Veggiedag
Deze fettuccine met witte pesto is een combinatie van geroosterde noten, romige ricotta en zoute Parmezaanse kaas. Met look en verse oregano voor een extra kick.Fettuccine Alfredo: de oorsprong en het recept

Vrijdag
Wij van Culy zetten vaak een visje op het menu op de laatste dag van de werkweek. Deze keer maakten we een zalige pasta met zeewolf en mosterdsaus.

Vrijdag Visdag: pasta met zeewolf en mosterdsaus

Zaterdag
Wij maakten noedels met scampi’s en sugarsnaps en brachten ze op smaak met een homemade marinade.

Noedels met scampi's, sugar snaps en koriander

Zondag
Gado gado is een gerecht uit Indonesië dat bestaat uit een mix van groenten, gekookt ei, een schep pindasaus en kroepoek.

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #7
Sluiten