Recepten 7 jun 2019 Lai-Wah

Culy’s Weekmenu #6

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je voortaan de week door!

Culy’s Weekmenu #6

Maandag
Deze noedelsoep met kip en champignons zit boordevol lekkere Aziatische smaken als mirin, Chinese rijstwijn en gember.

Culy Homemade: noedelsoep met kip en champignons

Dinsdag
De ultieme Culy-burger met kaas, truffelmayonaise en bacon. Lekker met frietjes.

Culy Homemade: de ultieme Culy-burger met kaas, truffelmayonaise en bacon

Woensdag
Deze gnocchi met worst, groenten en kaas is een overheerlijk eenpansgerecht.

gnocchi met worst

Donderdag Veggiedag
Deze vegan tabouleh van bloemkool en biet is lekker kleurrijk. Een streling voor de smaakpapillen en het oog.

vegan tabouleh bloemkool en biet

Vrijdag
Mosselen op Spaanse wijze geven je meteen een vakantiegevoel. Laat de zomer maar komen!

Culy Homemade: mosselen op Spaanse wijze

Zaterdag
Een heerlijk Marokkaans gerecht: kefta (lamsgehaktballetjes) met cacik (knoflookyoghurt). Serveer met Marokkaans brood en een frisse salade en je maaltijd is compleet.

Kefta met cacik (Marokkaanse gehaktballetjes met knoflookyoghurt)

Zondag
In geen tijd op tafel en perfect voor het lenteseizoen: witte aspergetips met wilde zalm, avocado en een zachtgekookt eitje.

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!



Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #6
Sluiten