Recepten 31 mei 2019 Lai-Wah

Culy’s Weekmenu #5

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je voortaan de week door!

Culy’s Weekmenu #5

Maandag
Een snelle versie van de Vietnamese noedelsoep pho. Als basis gebruiken we hiervoor een runderbouillon.

Dinsdag
Een zalige Oosterse salade met kip en pindadressing.

Culy Homemade: oosterse salade met kip en pindadressing

Woensdag
Dit recept is simpel en perfect voor een doordeweekse dag: vleesbrood met een simpel slaatje.

Donderdag Veggiedag
Orzo is een Italiaanse pastasoort met een grootte van een rijstkorrel. Vaak gebruikt men het in een soep of salade. Wij maakten er een veggie orzosalade met feta en olijven mee.

Donderdag Veggiedag: orzosalade met feta en olijven

Vrijdag
Wil je eens iets anders met je stukje verse zalmfilet bereiden? Maak dan deze zonnige zalmburgers met een frisse yogurtsaus.

Culy Homemade: zonnige zalmburgers met yoghurtsaus

Zaterdag
Deze ovenschotel met pasta, ham en courgette steek je met een kwartier in de oven.

Culy Homemade: pasta met ham en courgette uit de oven

Zondag
Deze gemakkelijke paella met chorizo, garnalen en mosselen staat in een uur op tafel.

Culy's versie van paella met chorizo, garnalen en mosselen

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!



Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #5
Sluiten