Recepten 24 mei 2019 Lai-Wah

Culy’s Weekmenu #4

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je voortaan de week door!

Culy’s Weekmenu #4

Maandag
Deze romige bloemkoolsoep met gremolata van spek is heel makkelijk om te maken en bovendien verrukkelijk lekker.

bloemkoolsoep met gremolata van spek

Dinsdag
Tortilla’s met kip, bonen, mais en avocado zijn ideaal voor een doordeweekse dag wanneer je snel een gezonde én lekkere maaltijd op tafel wilt zetten.

Culy homemade: tortilla's met kip, bonen, mais en avocado

Woensdag
Schuif met een kwartiertje deze ovenschotel met krieltjes, spek, mais en paprika in de oven en relax.

Culy Homemade: ovenschotel met krieltjes, spek, mais en paprika

Donderdag Veggiedag
Falafel van zoete aardappel in plaats van met kikkererwten. Met een erwten-fetahummus en zoetzure groentjes.

Donderdag Veggiedag: falafel van zoete aardappel met erwten-fetahummus van Aaron Craze

Vrijdag
Deze zalmballetjes zijn een leuke variatie op de klassieke Vlaamse gehaktballen. Heerlijk met rijst en gestoomde groene groenten.

zalmballetjes

Zaterdag
Deze kip met bimi is lekker pittig, maar ook weer niet zo heet dat je mond in brand staat.

Culy Homemade: pittige kip met broccolini

Zondag
Ragù is een klassiek Italiaans gerecht. Het is een saus op basis van vlees geserveerd met pasta. Wij maakten een zalige pappardelle al ragù met rundvlees.

Culy Homemade: pappardelle al ragù met rundvlees

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!



Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #4
Sluiten