Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 10 mei 2019

Culy’s Weekmenu #2

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je voortaan de week door!

Culy’s Weekmenu #2

Maandag
Gooi de schillen en uiteinden van asperges nooit in de vuilbak. Je kunt er immers een zijdezachte aspergesoep van maken.

Culy Homemade: zijdezachte aspergesoep van witte asperges

Dinsdag
Deze Koreaanse barbecue-bowl is ideaal om in de zetel te eten terwijl je je favoriete serie op tv kijkt.

Woensdag
Een simpele pasta met spinazie, kruidenkaas en zalm.

Een simpele pasta met spinazie, kruidenkaas en zalm is een favoriet maaltje onder studenten. Wij gaven er een Culy twist aan.

Donderdag
Lente betekent voor ons: asperges! Voor deze lichte lentepizza gebruik je groene asperges, die je met een dunschiller in dunne plakjes snijdt.

lentepizza met groene asperges

Vrijdag

Pittige mie met garnalen maak je zo spicy als je zelf wilt. Geen fan van te heet eten? Laat de peper dan achterwege of snijd er juist een extra bij als je van een lekker hot houdt.

pittige mie met garnalen

Zaterdag
Deze zalige Indiase kip madras met curry is simpel te bereiden en heerlijk van smaak.

kip madras met curry

Zondag
De lente vraagt wat ons betreft om frisse en lichte salades. Een salade met gegrilde kip en limoendressing klinkt dan ook zalig, toch?

Culy Homemade: salade met gegrilde kip en limoendressing

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!



Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #2
Sluiten