Alice
Alice Recepten 3 jan 2020

Culy’s Weekmenu #19

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je de week door!

Culy’s Weekmenu #19

Maandag

Maandagen zijn de vermoeiendste dagen van de week, althans voor ons. Ook nog eens een maaltijd op tafel toveren is soms een hele opdracht. Maar waarom moeilijk doen als het ook gemakkelijk kan? Dit knoflookbrood met salie en Parmaham is zo eenvoudig, maar oh zo lekker.

veer dit knoflookbrood met salie en Parmaham en je maakt gegarandeerd iedereen blij! Ook lekker met pesto, runderrookvlees of zongedroogde tomaatjes.

Dinsdag

Een gemakkelijke maaltijd voor een doordeweekse dag: dat is deze groene curry met kip, bloemkool en een ei.

Groene curry met kip, bloemkool en een eitje

Woensdag

Een lekker soepje gaat er altijd wel in! Deze Indische linzendahl met zoete aardappel, spinazie en kokos is heerlijk verwarmend.

Donderdag

Waan je in het inspirerende Marokko met deze Marokkaanse gehaktballetjes met groene couscous. Maak je donderdag iets minder saai met dit heerlijk kruidig gerecht.

Vrijdag

Vrijdag visdag! En niet een gewone kabeljauw, maar een lekkere gegrilde zalm met sticky tamarindesaus. Een gerechtje op z’n Aziatisch dus!

zalm met tamarindesaus

Zaterdag

Verwacht je veel volk vanavond? Dan is deze chili con carne ideaal! In dit gerecht zitten vijf verschillende soorten bonen en espresso verwerkt, wat het een extra pittige touch geeft.

Zondag

Zet maar alvast een pot water op het vuur want voor deze heerlijke casarecce pasta met romige preisaus hoef je niet naar de winkel te lopen. De ingrediënten heb je hoogstwaarschijnlijk allemaal al in huis.

pasta met romige preisaus

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #19
Sluiten