Alice
Alice Recepten 27 dec 2019

Culy’s Weekmenu #18

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je de week door!

Culy’s Weekmenu #18

Maandag

Even detoxen na het weekend? Probeer dan eens deze tabouleh van bloemkool en biet. Het slaatje oogt niet alleen mooi, maar het is ook nog eens erg gezond!

vegan tabouleh bloemkool en biet

Dinsdag

Niet veel tijd om te koken? Dan is deze Spaanse sopa de ajo (knoflooksoep) ideaal. Erg lekker en de soep staat binnen het halfuur op tafel.

Woensdag

Hoe lekker ziet deze knolselder eruit? Van deze geroosterde knolselder met honing & rozemarijn worden we helemaal gelukkig!

Donderdag

Ideaal als je geen vaatwasser hebt thuis want deze lekkere gnocchi met worst, groenten en kaas maak je in één pan.

Gnocchi met worst, groenten en kaas in één pan

Vrijdag

Eens een keertje vegetarisch eten? In dit gerecht met geroosterde aubergine, mozzarella, kerstomaatjes en kappertjes mis je helemaal geen vlees of vis.

Wat je beter niet eet voor het slapengaan als je nachtrust je lief is

Zaterdag

Deze patatas bravas met chorizo en een eitje zijn heerlijk als avondeten of als lunch. Slaap dus op zaterdag eens lekker lang uit en start je dag met deze Spaanse lekkernij.

Zondag

Deze romige bloemkoolsoep met gremolata van spek past helemaal bij een gezellige, luie zondag. Eenvoudig en lekker, zo hebben we het graag.

bloemkoolsoep met gremolata van spek

 

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #18
Sluiten