Alice
Alice Recepten 20 dec 2019

Culy’s Weekmenu #17

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je de week door!

Culy’s Weekmenu #17

Maandag

Zin in een erg simpel, maar super lekker avondmaal? Deze Mexicaanse gevulde zoete aardappel is ideaal voor op een doordeweekse dag.

Mexicaanse gevulde zoete aardappel

Dinsdag

Hoe verleidelijk het ook is om eten af te halen of te laten leveren, het is toch altijd gezonder als je zelf iets klaarmaakt. Het hoeft bovendien ook helemaal niet lang te duren! Dat bewijst deze lekkere nasi goreng.

Culy Homemade: nasi goreng

Woensdag

Wij zijn dol op de smaakvolle Thaise keuken en werken dan ook erg graag met deze ingrediënten in onze eigen keuken. Deze knapperige Thaise rundvleessalade met yim yam pindadressing bijvoorbeeld moet je echt eens proberen.

Donderdag

De week loopt bijna ten einde dus die koelkast geraakt ook stilaan leger en leger… Goed nieuws, want voor deze kipfilet met een krokant kaaskorstje heb je maar 5 ingrediënten nodig en de kans is groot dat je het meeste al in huis hebt.

Vrijdag

Op het einde van de week mag je jezelf eens goed laten gaan, vinden wij. En dat kan je perfect doen met deze smash burger met spek, avocado en blauwe kaas.

Zaterdag

Even genoeg van vlees? Probeer dan eens deze gegrilde babypaksoi met hummus en spinazieburger.

Zondag

Ga met familie of vrienden gezellig rond te tafel zitten en geniet van dit heerlijk Mexicaans stoofvlees (barbacoa) met polenta. Aangezien alles in één grote pan gemaakt wordt, is het een ideaal gerecht voor een grote bende.

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #17
Sluiten