Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 16 aug 2019

Culy’s Weekmenu #14

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je de week door!

Culy’s Weekmenu #14

Maandag

Knoeien mag met deze lekkere, kleffe sloppy joe’s!

Dinsdag

Heb je zin in een licht en fris gerecht? Dan is laab je ticket to foodie paradise.

Woensdag

Een lekker makkelijk recept voor eender welke dag: frisse stoemp met andijvie, spekjes, walnoten en lente-ui.

Donderdag Veggiedag

Weinig tijd of weinig zin om lang in de keuken te staan? Maak dan deze vegetarische plaattaart met champignons, kerstomaten en rode ui.

Vrijdag

Maak eens mosselen op Aziatische wijze. Smullen!

mosselen op Aziatische wijze

Zaterdag

Grand aïoli is een klassiek Zuid-Frans gerecht met groenten, vis, aardappelen én aïoli. Lekker met een koel glas rosé op een (na)zomerse dag.

grand aïoli

Zondag

Bestel je maultaschen bij onze Oosterburen, dan krijg je grote ravioli met gehaktvulling.

Maultaschen: Duitse ravioli gevuld met gehakt

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #14
Sluiten