Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 26 jul 2019

Culy’s Weekmenu #13

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je de week door!

Culy’s Weekmenu #13

Maandag

Ideaal voor op dagen dat de temperaturen boven de 25 graden uitsteken en je geen zin hebt om achter je warme fornuis te staan: gazpacho met avocado, koriander en zure room.

Culy Homemade: gazpacho met avocado, koriander en zure room

Dinsdag

Een salade van parelcouscous met bacon en munt lijkt een beetje op een pastasalade. Lekker fris, dankzij de verse kruiden, de komkommer en de citroen.

Culy Homemade: salade van parelcouscous met bacon en verse kruiden

Woensdag

Aan een traditionele carbonara mag je absoluut géén champignons toevoegen. Daar zijn de Italianen meer dan stellig in. Eigenwijs als we zijn, voegden wij bij deze pasta carbonara wél champignons toe.

Zo maak je carbonara van champignons en orecchiette

Donderdag Veggiedag

Spinazie? Lekker! Aardbeien? Lekker! Geitenkaas? Lekker! Een zomerse salade met babyspinazie, aardbeien en geitenkaas? Heerlijk!

Culy Homemade: zomerse salade met babyspinazie, aardbeien en geitenkaas

Vrijdag

Craving for sushi, maar geen tijd (of zin) om rolletjes te maken? Maak dan deze lazy sushibowl met zalm en wasabimayonaise.

Zaterdag

Het is zomer en dat betekent dat het tijd is om de barbecue aan te steken. Daar kun je natuurlijk de standaard saucissen of hamburgers op smijten maar ook lekker is deze in yoghurt gemarineerde kip op de barbecue.

In yoghurt gemarineerde kip op de barbecue

Zondag

Een snelle shoarmaschotel. En met snel, bedoelen we ook écht snel, want dit gerecht heb je met een kwartiertje op tafel staan. Lekker met knoflooksaus en Sriracha.

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #13
Sluiten