Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 19 jul 2019

Culy’s Weekmenu #12

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je de week door!

Culy’s Weekmenu #12

Maandag

Restjes brood en tomaten over? Maak dan eens een zalige minestronesoep.

minestronesoep

Dinsdag

Wij maakten deze Koreaanse barbecue-bowl ooit voor de Olympische Spelen, maar voor een zomerse dinsdag is ‘ie ook perfect.

https://culy.be/olympisch-recept-koreaanse-barbecue-bowl/

Woensdag

Wist je dat je gnocchi uit de oven kan maken? De deegkussentjes – deels pasta, deels aardappel – bakken dan net zo goudbruin en krokant als aardappeltjes uit de oven.

Culy Homemade: krokante gnocchi uit de oven

Donderdag Veggiedag

Deze Thaise mihoensalade met mango, aubergine en koriander is heerlijk licht en dus lekker voor een warme dag.

Culy Homemade: Thaise mihoensalade met mango

Vrijdag

Deze limoenrisotto met zalm is een heerlijk fris zomer-gerecht. Lekker met een koel glas rosé.

Culy Homemade: limoenrisotto met zalm

Zaterdag

Een lekker kruidig gerecht: Marokkaanse gehaktballetjes met groene couscous. Besaha, oftewel: laat het smaken!

Zondag

Lenterolletjes kunnen wij áltijd eten. Maar een warme zomerdag schreeuwt om deze frisse versie, gevuld met sappige kip en watermeloen, én vol umami.

Culy Homemade: frisse lenterolletjes met kip en watermeloen

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #12
Sluiten