Inspiratie 3 mei 2019 Lai-Wah

Culy’s Weekmenu #1

Wat eten we vandaag? Stel je jezelf deze vraag regelmatig zonder het antwoord te weten? Nood aan inspiratie wat je deze week op tafel moet zetten? Met Culy’s Weekmenu helpen wij je voortaan de week door!

Culy’s Weekmenu #1

Maandag
Deze heerlijke geroosterde broccoli-kaassoep maak je met maar 5 ingrediënten.

Culy Homemade: snelle broccolisoep

Dinsdag
Dankzij de rijstwijn, oestersaus, sesamolie en sojasaus krijgt dit gehakt met erwtjes een typische Chinese smaak. Lekker met witte rijst.

Culy Homemade: Chinees gehakt met erwtjes

Woensdag
Gebakken spaghetti uit de oven met kip, spekreepjes, champignons en een heleboel Parmezaanse kaas. Dat smaakt altijd goed!

Donderdag
Voor Donderdag Veggiedag een simpele maar zalige caprese plaattaart.

caprese plaattaart

Vrijdag
Vrijdag visdag! Of vrijdag frietjesdag? Doe het gewoon lekker allebei en maak de Engelse klassieker fish & chips!

fish & chips

Zaterdag
Een lasagne met ham en courgette is weer eens iets anders dan de klassieke met gehakt en tomatensaus.

Culy homemade- lasagne met ham en courgette

Zondag
Vandaag is het cinco de mayo (5 mei): dé nationale feestdag van Mexico. Dat vieren we met Mexicaanse burrito’s met gehakt.

Mexicaanse burrito's met gehakt

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!



Reageer op artikel:
Culy’s Weekmenu #1
Sluiten