Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 10 jun 2019

Culy Homemade: brood met steak en een dressing van parmezaan

Met Parmezaanse kaas kun je zoveel meer dan alleen je pasta opleuken. Maak er eens een dressing van voor een geroosterd stuk brood met steak. Za-lig!

Zo maak je brood met steak en een dressing van parmezaan

Haal het vlees minstens een half uur op voorhand uit de koelkast om op temperatuur te laten komen. Snijd de ui in dunne ringen en doe ze in een bakje met koud water. Op deze manier gaat de ergste scherpheid uit de ui.

Breng het vlees goed op smaak met zout en peper. Laat de zonnebloemolie in een pan heet worden en bak het vlees goed aan; ongeveer 1-3 minuten per kant, afhankelijk van de dikte van het vlees. Haal het vlees uit de pan en laat het rusten in aluminiumfolie.

Maak de dressing door de mosterd en het citroensap in een blender te mengen. Giet de olijfolie er langzaam bij tot de dressing begint te binden en iets dikker wordt. Voeg de Parmezaanse kaas en verse zwarte peper toe en mix tot je een gladde saus hebt.

Besmeer het brood met een lepel dressing. Leg hier rucola en ui op en daarop het vlees. Werk af door nog wat extra zout op het vlees te strooien en er meer dressing overheen te gieten.

Culy Homemade: pistolets met steak en een dressing van parmezaan

Nog meer lekkere broodjes

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy Homemade: brood met steak en een dressing van parmezaan
Sluiten