Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 10 jul 2019

Culy Homemade: gebakken zalm met zomergroenten en een honing-mosterdsaus

Een heerlijk zomers gerecht: gebakken zalm met zomergroenten en een honing-mosterdsaus. 

Het recept voor gebakken zalm met zomergroenten en honing-mosterdsaus

Bestrooi de zalmfilets met peper en zout en bak op de huid in een beetje olie mooi goudbruin. Keer na ongeveer 4 à 5 minuten om en bak nog eventjes door op de andere kant. De zalm mag in het midden nog ietsje roze zijn.

Haal de zalmfilets uit de pan en laat rusten op een bordje onder een vel aluminiumfolie. Voeg wat extra olie toe aan de pan en rooster de cherrytomaten aan de tak en de groe­ne as­per­ge­tips ongeveer 4 minuten op medium-hoog vuur. Kruid met peper en zout.

Maak ondertussen de honing-mosterdsaus door 2 koffielepels mosterd, 1 koffielepel honing en 1 tot 2 eetlepels olie te mengen. Kruid met peper en zout en roer 1 koffielepel fijngehakte peterselie door de saus.

Serveer de gebakken zalm met de zomergroenten, de honing-mosterdsaus en wat schijfjes citroen.

Culy Homemade: gebakken zalm met zomergroenten en honing-mosterdsaus

Nog meer zomerse recepten

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy Homemade: gebakken zalm met zomergroenten en een honing-mosterdsaus
Sluiten