Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 20 jun 2019

Culy Homemade: gazpacho met avocado, koriander en zure room

Ideaal voor op dagen dat de temperaturen boven de 25 graden uitsteken en je geen zin hebt om achter je warme fornuis te staan: gazpacho met avocado, koriander en zure room.

In de warme zomermaanden wil je niet elke dag in een snikhete keuken vertoeven. Voor deze koude soep hoef je het vuur niet aan te steken. Het enige dat je nodig hebt is een blender.

Het recept voor deze gazpacho

Doe de tomaten, komkommer, paprika, rode peper, de helft van het limoensap, olijfolie, de chipotle in een blender en meng tot een gladde soep. Schenk over in een kan en laat minimaal 2 uur koelen in de koelkast.

Verdeel de soep over 4 kommen of borden en top met de avocado, cherrytomaatjes, koriander, het overige limoensap en schep in elke kom een dot zure room.

Bestrooi eventueel met vers gemalen peper naar smaak.

Culy Homemade: gazpacho met avocado, koriander en zure room

Tip: serveer gazpacho ook eens in kleine glaasjes voor bij een feestelijk zomers buffet.

gazpacho met avocado

Lees ook:

Culy Homemade: makkelijke zomerse gazpacho

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!



Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy Homemade: gazpacho met avocado, koriander en zure room
Sluiten