Lai-Wah
Lai-Wah Inspiratie 8 sep 2018

Culy College: bakken met panko

Bakken met panko geeft je eten een lekker krokant korstje. Culy legt je uit hoe je dat doet tijdens het Culy College.

Panko is een Japans paneermeel dat veel wordt gebruikt om vlees, vis en andere snacks te frituren. Dit broodkruim is iets zoeter dan ons paneermiddel. Ook is het wat grover, waardoor je gerechten krokanter worden.

Bakken met panko

Bakken met panko is heel simpel. Je bestuift een product met wat bloem, haalt het door een losgeklopt ei en rolt of drukt het daarna door een bord met panko.

Daarna start je met frituren of bakken. Je bewaart panko in een luchtdichte trommel, zo blijft het nog maanden goed.

Gerechten met panko:

Krokante koteletten met Parmezaanse kaas

Avocadofrietjes

Aziatische rijstbowl met omelet en krokante kip

Krokante gamba’s in een kokosjasje

krokante koteletten met Parmezaanse kaas

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Culy College: bakken met panko
Sluiten