Alice
Alice Hotspots 15 nov 2019

Shout-out naar alle kaasliefhebbers: er komt een raclettefestival naar België

Op je pizza, pasta, boterham en ja, zelfs op een lekker spiegeleitje ‘s morgens: elk gerecht wordt, althans volgens ons, beter als je er kaas aan toevoegt. We waren dan ook ontzettend blij om te horen dat het allereerste raclettefestival in België er zit aan te komen. Wij geven je even de details.

Zeker nu het buiten kouder wordt, kan niets ons meer bekoren dan van die smeuïge gesmolten kaas op een heerlijk stukje brood of over lekkere gegrilde groentjes. Loopt het water je al in de mond?

Raclettefestival

Luik is the place to be want op 25 januari 2020 vindt daar het eerste raclettefestival plaats. Dit heugelijk eetfestijn zal doorgaan in Palais de Congrès waar je naar hartelust kunt genieten van verschillende kaasproeverijen en bijpassende wijnen natuurlijk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door АвтоПоехали.☬ Микроавтобусы. (@avtopoexali) op

Alle details

Nu je al de juiste datum in je agenda hebt vrijgehouden is het natuurlijk ook erg belangrijk om een ticket te kopen. Hou hiervoor zeker de Facebookpagina in het oog want de ticketprijs wordt pas later bekendgemaakt. Al is geen prijs te hoog voor dit kaasfestijn wat ons betreft.

Recepten met kaas

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Shout-out naar alle kaasliefhebbers: er komt een raclettefestival naar België
Sluiten