Jill
Jill Inspiratie 11 feb 2019

Best of both worlds: deze bakkerij in NYC verkoopt een ‘carrot cake’-donut

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wij zijn fan van Supermoon Bakehouse in New York City. Zo, dat is eruit. Ze noemen zichzelf a bunch of weirdoughs en dat is te zien aan de creaties die ze serveren: vooral donuts en croissants vind je er in alle soorten en maten. Er is nu zelfs een carrot cake-donut! 

We schreven eerder al een artikel over de heerlijke croissants van Supermoon Bakehouse. Maar nu ze een ‘carrot cake’-donut in hun etalage hebben wijden we met plezier nog een stukje aan hen. Hebben ze verdiend.

De ‘carrot cake’-donut

Croissants zijn dus duidelijk niet de enige specialiteit van de bakkerij. Je vindt er ook allerlei prachtige gevulde donuts, van smaken als salted caramel en death by chocolate tot espresso-honeycomb. En nu dus een ‘carrot cake’-donut.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Supermoon Bakehouse (@supermoonbakehouse) op

De nieuwe donut is gemaakt van kruidig donutdeeg, gevuld met een wittechocoladecrème. Maar dat is nog niet alles: als garnering krijg je ook een flinke dot botercrème, gesuikerde walnoten én carrot cake chunks. En dat alles huisgemaakt, uiteraard.

Best of both worlds

Het lijkt ons niet meteen de meest makkelijke snack om te eten, maar dat geklungel is het zeker waard. Want geef toe: hoe fijn is het om éindelijk een combinatie van je twee favoriete gebakjes op je bord te hebben? We zouden bijna zeggen dat we nooit meer carrot cake of donuts willen eten, maar dan zou de bakkerij eerst even naar België moeten komen. Was het maar zo’n feest.

Tripje naar New York gepland? Je vindt Supermoon Bakehouse op 120 Rivington St.

Ontvang Culy wekelijks in je mailbox

* indicates required


Reageer op artikel:
Best of both worlds: deze bakkerij in NYC verkoopt een ‘carrot cake’-donut
Sluiten