Culy homemade: carpaccio van filet d’Anvers, pastinaak, peer en geitenkaas

Voor wanneer je eens iets anders wilt dan traditionele carpaccio van ossenhaas. Deze carpaccio van filet d’Anvers, pastinaak, peer en geitenkaas is helemaal in het seizoen en lekker met producten van bij ons.

Zo maak je carpaccio van filet d’Anvers, pastinaak, peer en geitenkaas

Meng in een kom de pastinaak met 1 eetlepel walnotenolie, 2 eetlepels citroensap en peper en zout naar smaak.

Brokkel de geitenkaas in stukjes en stamp de venkel fijn in een vijzel.

Maak een vinaigrette met het venkelzaad, 2 eetlepels citroensap, de honing, olijfolie en een eetlepel walnotenolie. Kruid met peper en zout en meng alles goed door.

Verdeel de filet d’Anvers over 4 kleine borden of een groot bord en verdeel de pastinaak, peer en geitenkaas erover. Schenk de vinaigrette over de carpaccio en bestrooi met de walnoten en waterkers.

Culy homemade: carpaccio van filet d'Anvers, pastinaak, peer en geitenkaas

Ook lekker

Meer leuke content? Like ons op Facebook