Lai-Wah
Lai-Wah Recepten 23 mrt 2019

Bananenbrood met havermout en chocolade

Bananenbrood is wat ons betreft het ideale tussendoortje en maak je met ingrediënten die je meestal nog in huis hebt. Dat is als je bananen, havermout en chocolade in je keukenkastje hebt liggen, natuurlijk. 

Zo maak je bananenbrood met havermout en chocolade

Verwarm je oven voor op 160 graden.

Doe de havermout samen met de vanillesuiker, zout en bakpoeder in een keukenrobot en maal tot de havermout fijn is.

Voeg nu de bananen, eieren en hazelnootpasta toe en meng en mix tot een gladde massa. Roer nu de chocolate chips er doorheen.

Bekleed een bakvorm met bakpapier en giet het beslag erin. Strijk de bovenkant glad en zet 50 minuten in de oven. Laat helemaal afkoelen, anders is de chocolade nog gesmolten en valt het brood uit elkaar.

Bananenbrood met havermout en chocoladeBananenbrood met havermout en chocolade

Recept en foto’s:  Eat Run LoveBoodschappenlijs

 

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Bananenbrood met havermout en chocolade
Sluiten