Alice
Alice Inspiratie 7 dec 2019

Feestelijke desserts die je op kerst kunt klaarmaken

Het is december dus dat betekent dat wij op de Culy-redactie al volop aan het nadenken zijn over welke gerechten we tijdens de eindejaarsperiode willen klaarmaken. Omdat we een lekkere afsluiter ontzettend belangrijk vinden, delen we de meest feestelijke desserts met jullie. Geen zin om zelf aan het bakken te slaan? Geen nood, wij mogen een doos zelfgemaakte kerstcupcakes van Lorentia Veppi weggeven!

Chocolade-s’more-meringuetaart

Mag het eens wat meer zijn dan een traditionele kerststronk? Probeer dan eens deze chocolade-meringuetaart van Donna Hay. Deze spectaculaire taart is ideaal als je indruk wilt maken op je gasten.

desserts

Kerstkoekjes

Je hoeft niet altijd de meest ingewikkelde recepten uit te denken om een lekkere zoete versnapering op tafel te toveren. Deze kerstkoekjes zijn hier hét ultieme voorbeeld van. Wat leuk is: je kunt ze aan je tas hangen. Ideaal dus om te serveren tijdens de koffie.

recept voor zandkoekjes zonder eiFlaó Brûlée

Met deze flaó brûlée (een kruising tussen een crème brûlée en een cheesecake) steel je gegarandeerd de show. Je kunt er overigens ook nog eens bij vertellen dat dit heerlijk ‘gerechje’ van Sergio Herman komt.

desserts

Feestelijke appelflappen

Of wat dacht je van heerlijke, feestelijke appelflappen met amandelkrokant? Serveer er nog een lekkere bol vanille-ijs bij en je hebt een mooie afsluiter van een geslaagde avond.

desserts

 Nog meer kerstinspiratie

Ontvang Culy nu wekelijks in je inbox!

Reageer op artikel:
Feestelijke desserts die je op kerst kunt klaarmaken
Sluiten